Dirimi Polering – anmeldelser

Som udgangspunkt har Dirimi Polering intet imod anmeldesider på Internet. Hverken positive eller negative. Konstruktive anmeldelser, kan faktisk godt hjælpe en virksomhed. Når dette så er sagt, har vi denne holdning. Anmeldelser skal være saglige og juridisk holdbare. Vi har beklageligvis oplevet anmeldelser, der er juridisk tvivlsomme.

For at gøre det lysende klart. Dirimi Polering er IKKE ved domstol dømt for noget. Vi er heller IKKE ved forbrugerorgan dømt for noget.

På den baggrund føler vi, at opslag er juridisk tvivlsomme. Vi har naturligvis forsøgt dialog med Trustpilot og Google, desværre ikke med det ønskede resultat. At disse portaler, vurderede jura i disse sager. Trustpilot har haft en tvist med os. Her har Trustpilot selv erkendt, at retningslinjer for brug af portal, ikke er jura. Disse skal beskytte en forretningsmodel. Endvidere skal sikre en god tone på portal. Vi har en klar opfattelse. Anmeldelse skal være saglige, korrekte og juridisk holdbare. Det må helt klart være et ansvar, som portalerne, skal påtage sig. Det er desværre ikke tilfældet.

Dette er skrevet, for at du som kunde, kan være helt tryg ved at benytte Dirimi Polering. Du skal være særdeles velkommen

Startside