Dirimi Polering Velkommen til vor blog

I denne blog vil vi løbende udgive information om de ting, der foregår i firmaet. Vi er her i februar 2021 i en opstartsfase. Der vil løbende komme indlæg i den nærmeste fremtid

Vi kender det vel alle sammen. Når man kommer hjem fra arbejdet, og skal hente børn, købe ind, lave aftensmad, og ja så står der lige rengøring på programmet. Kunne det ikke være rart, at slippe for rengøring, og bruge mere tid sammen med familien. Du får mere tid til dig selv.

Det er så her Dirimi Polering kommer ind i billedet. Vi kan og vil hjælpe dig, med at gøre din hverdag lidt nemmere. Mens du er på arbejde kommer forbi dit hjem, og foretager rengøring for dig. Vi ved godt, at det kan være grænseoverskridende for nogle, at der går andre i ens hjem, mens man er på arbejde, men bare rolig. Vi passer godt på dine ting. Vi garanter at du kommer hjem til din bolig., som du kende den, dog rengjort fra ende til anden.

Det handler for os helt klart om fortrolighed mellem firmaet og dig som kunde, og vi garanterer at vi gør det yderste, for at du som kunde kan være helt tryg ved, at vi går rundt i dit hjem.

Prøv os, vi finder en løsning du som kunde kan være tjent med

Startside

One thought on “Dirimi Polering Velkommen til vor blog

  1. Vi har men s vi boede Viby Sj. benyttet os af Dirimi Polering, og kan kun sige, at vi hele vejen har været yderst tilfreds med det arbejde, som firmaet har udført hos os. Altid mødt med venlighed og et smil

    Klar og varm anbefaling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...